0903 120 577
1.7 EUR/min + TVA

Semnificatia si interpretarea viselor tale

Descrie mai jos visul tau, completeaza spatiile cu datele tale si primesti pe mail interpretarea gratuita a visului tau in mai putin de 24 de ore!

Descrie visul :

Ce domeniu din viata ta iti provoaca grijile cele mai mari in momentul de fata :

Prenumele tau
si numele tau
Data de nastere
Esti
Adresa ta de e-mail
Unde locuiesti

Amira – clarvazatoare si cititor de vise

Despre vise si semnificatia lor sunt multe de spus. Numele meu este Amira si inca de la o varsta frageda talmacirea viselor a fost pentru mine o arta ce s-a imbinat armonios cu darul mostenit din strabuni - clarviziunea.

In cartea viselor se scrie in fiecare zi un nou capitol, iar fiecare vis isi scrie propria-i poveste.

Te pot ajuta sa descifrezi tainele ascunse ale visului tau, daca suni la

Vise si puterea subconstientului

Un dictionar de vise nu ar fi suficient pentru o interpretare de vise, caci ele sunt incarcate de semnificatii profunde ce isi gasesc adesea corespondent in realitate.

Semnificatia visului este in stransa legatura cu subconstientul ce dezvaluie sub diferite forme dorinte ascunse ori temeri profunde.

Un lucru este cert: visele ne induc stari si sentimente pe care uneori nu le putem descrie. Sigur ti-ai dat seama pana acum ca lucrurile pe care le visezi iti influenteaza starea emotionala.

Nu degeaba te afli pe aceasta pagina. Visele vorbesc, ele isi spun povestea. Dar care este semnificatia lor? Par atat de reale incat nu poti decat sa te intrebi: “Ce visez? Este real?”

Aici este locul potrivit in care intrebarile tale isi gasesc raspunsul. Pe aceasta pagina ajutorul vine mai repede decat te astepti. Poate fi la un click distanta sau poti sa suni repede iar echipa noastra de profesionisti te poate ghida in tainele semnificatiei visului tau.